Algemeen

Softwareontwikkelaar Numdata overgenomen door Deli Home

Deli Home, een participatie van NPM Capital, producent en distributeur van constructieve & decoratieve woonproducten, maakt bekend dat zij Numdata, producent van ontwerp-, planning- en productiesystemen voor de meubelindustrie, heeft overgenomen.

Numdata is de producent van online configuratoren waaronder de Deli Home kastenconfigurator. Deli Home is derhalve verheugd aan te kondigen Numdata te hebben overgenomen om in samenwerking met haar eigen software development tak Unicon Creation verdere ontwikkelingen vorm te geven. Ontwerp en productie van meubels is ingewikkeld. Numdata maakt dit met haar digitale oplossingen eenvoudig voor de gebruiker. Dit past perfect binnen de visie van Deli Home om complexe maatwerkoplossingen simpel te maken. Hierdoor wordt vakmanschap voor iedereen bereikbaar en bouwt Deli Home verder aan de digitale timmerfabriek van de toekomst.

Frank Schepers (Algemeen Directeur Numdata): “Onze ambities zijn volledig in lijn met die van Deli Home, wij zijn dan ook verheugd als onderdeel van Deli Home door te kunnen bouwen aan onze producten en een bijdrage te kunnen leveren aan de visie van Deli Home om vakmanschap voor iedereen bereikbaar te maken door de inzet van onze software.”

Victor Aquina (CEO Deli Home): “Numdata biedt ons een kans om versneld te investeren in de verdere digitalisering van maatwerk productie voor verschillende van onze assortimenten. Dit past perfect binnen onze strategie.”