Krachtige en snelle ontwerptool voor de DHZ-retailer en woonwinkel

Wonen is voor consumenten een van de belangrijkste aandachtsgebieden. Of de consument nu in een twee-onder-een-kap-woning woont, in een grachtenpand of loft; al die situaties maken dat opbergsystemen zoals kasten, schuifdeuren en walk-in closets speciaal voor die klant moeten worden samengesteld. 
Niet alleen is daarbij op maat van belang, maar ook functionele mogelijkheden zoals praktische indelingen speciaal voor die klant of designopties zoals passende texturen of een moderne of rustieke uitstraling.

Realistische 3D-weergave met animaties

Wanneer de moderne consument op maat moet worden bediend, horen daar ook krachtige ontwerpgereedschappen bij. Tools die winkelmedewerkers helpen en ondersteunen bij het realiseren van de wensen van de klant. Consumenten willen zien wat ze kopen en willen weten of hun wensen ook praktisch zijn.

Dealer weer als expert

Aan dit soort scenario's en adviesgesprekken kan hoogwaardige inhoud worden gegeven met Ivenza-configuratoren voor dealers. De dealer wordt met hulp van de Ivenza ontwerptools snel in de rol van expert gepositioneerd en kan daarmee sneller consumenten verleiden tot koopgedrag.

Onderwerpen die in deze video aan bod komen:

  • Fijnmazige opties om allerlei soort maten in te geven
  • VoorgedefinieĆ«rde sjablonen van kastindelingen voor een snelle opbouw van het ontwerp
  • Point-and-click om materialen aan te passen met direct weergave van die materialen in het 3D-ontwerp
  • Schuine kasten en schuifdeuren