Ivenza oplossingen en producten

voor producenten, retailers en consumenten

3D configuratoren voor het tonen, creëren en wijzigen van meubelen

Catalogus Shopper

Ivenza-configuratoren zijn er in diverse toepassingen. Voor de online klant die snel catalogusproducten wil zien en wijzigen zijn deze configuratoren zeer geschikt:

Designer

Voor de veeleisende professional beschikt Ivenza over bijzondere configuratoren waar op constructie-,materiaal- en beslagniveau erg veel vrijheid bestaat en daardoor veel mogelijk is.

Ivenza e-commerce oplossingen

Ordermanagement, prijsbeheer en webshopkoppelingen

Ivenza Ordermanagement zorgt voor een efficiënt en transparant beheer van ontwerpen, offertes en bestellingen. Of dat nu online-bestellingen zijn of bestellingen die in retailzaken worden gedaan, Ivenza Ordermanagement is de plek waar dat samenkomt.

Ivenza oplossingen voor seriematige enkelstuksproductie

Productievoorbereiding

Rendabel produceren van kleine series en seriegrootte 1 is een uitdaging die met Ivenza goed te tackelen is. De productievoorbereidingmodules leveren informatie op maat voor het inkoopproces, productieplanning en routering.

MES Productie

Ivenza als regisseur van het productieproces zorgt voor een exacte en veilige aansturing van mensen en machines. Door real-time verbindingen met machines en werkstations is elk apparaat en elke medewerker op de hoogte wat en hoe iets  moet gebeuren.