Over Numdata

Numdata is een leverancier van ontwerp-, planning- en productiesystemen voor de meubelindustrie. Voor het productiedeel gaat het daarbij vooral om de productie van opbergsystemen, panelen, kasten, tafels, bureaus, keukens, balies en winkelsystemen. Onze gebruikers bevinden zich in de Benelux, Duitsland en ScandinaviĆ«.

Ontwikkeling en implementatie

Numdata ontwikkelt niet alleen maar doet ook de implementatie en support van haar systemen. Daarnaast neemt Numdata actief deel in turnkey projecten die door haar klanten worden gestart waarbij vergaande samenwerking en integratie van verschillende software- en hardwaresystemen het doel is.

Partners

Wij werken samen met machineproducenten, beslagproducenten en implementatieconsultants van bekende ERP-systemen zoals Jeeves, Microsoft Dynamics AX (Axapta) en Microsoft Dynamics NAV (Navision).

Numdata is gevestigd aan de Groenloseweg 36 in Eibergen Nederland.

Gebruikers

Gebruikers uit de Benelux, Duitsland en ScandinaviĆ« zijn dagelijks actief met Ivenza-systemen van Numdata. Het gaat daarbij om Ivenza-systemen gekoppeld aan bestaande bedrijfsnetwerken en bijbehorende gecomputeriseerde productie-infrastructuur.

Ivenza

Het vlaggenschip van Numdata is Ivenza™. Het is een internet gebaseerd softwaresysteem dat productiebedrijven in de meubelbranche in staat stelt extreem snel te ontwerpen en daarna vergaand geautomatiseerd te produceren. Ivenza is, in de verschillende productlijnen, sinds 2000 op de markt

Waarom Numdata?

Waarom klanten met Numdata in zee gaan? Vanwege onze flexibiliteit en duidelijkheid. We zijn heel open over onze manier van werken. Geen mooie beloften, maar vooraf een helder verhaal over wat we kunnen, wat we gaan doen en wat uw rol als klant daarin is.