5 redenen voor een meubelbeslagleverancier om te kiezen voor Ivenza

Bent u beslagleverancier? Grote kans dat u graag uw nieuwe producten zo gemakkelijk mogelijk wilt introduceren. Ivenza kan u helpen deze introductie te versnellen en het bestelproces te vereenvoudigen.
5 redenen voor Ivenza bij nieuwe beslagproducten
 

 1. Rimpelloze introductie

  Laat uw klanten uw nieuwe producten beoordelen op hun esthetiek, gebruiksgemak en functionaliteit. Maar neem alle zorgen weg bij klanten voor de invoering van dat beslag. U bent zelfs in staat bij het eerste bezoek meteen een prototype te tekenen en uw klant te voorzien van kant-en-klare productie-informatie ongeacht het machinepark.

 2. Toepassingsintelligentie in Ivenza

  U kunt de know how van de verwerking in Ivenza onderbrengen. Dat betekent dat gebruikers automatisch binnen de grenzen blijven die heeft gesteld. En de gebruikers hoeven niet meer te weten wat die grenzen zijn. Dat doet Ivenza wel voor hen.

 3. Productiedata on-demand voor elke klant

  Door de omvangrijke bibliotheek van exportformaten en postprocessors kunnen uw klanten direct aan de slag. U ontwerpt ter plekke bij de klant een product waarin uw beslag is toegepast. Meteen daarna kunt u de productiedata (materiaalbehoefte, zaagoptimalisaties, CNC-programma's, DXF-files etc) printen en/of digitaal ter beschikking stellen.

 4. Bestellen met one-stop-shopping

  Niet alleen de introductie van beslag maar ook het bestellen van beslag wordt met Ivenza een stuk eenvoudiger. Uw klanten krijgen een ontwerp-account waarmee zij producten kunnen tekenen en uw beslag kan worden gebruikt. Door simpel te tekenen is meteen alle beslag duidelijk en kan de klant precies bepalen welk beslag hij van u nodig heeft. U levert het beslag, de klant heeft meteen zijn productiedata beschikbaar.

 5. Catalogus met geïntegreerde oplossingen

  Als beslagleverancier bepaalt u hoe uw geïntegreerde oplossingen eruit zien. Deze oplossingen, vervat in mooie functionele ontwerpen, kunt u via een catalogus ter beschikking stellen. Met dergelijke praktijkvoorbeelden is meteen voor uw klanten duidelijk wat de toepassingsmogelijkheden zijn van uw beslag. Als uw klanten dan met uw voorbeelden aan de slag gaan, weet u ook zeker dat ze alleen maar binnen de door u aangegeven grenzen kunnen werken.