5 redenen voor een woonwinkel of retailer om te kiezen voor Ivenza

Bent u eigenaar of filiaalhouder van een woonwinkel? Dan hebben we voor de belangrijkste redenen om met Ivenza te werken op een rijtje gezet.

 1. Catalogi met aansprekende producten

  Ivenza beschikt over uitgebreide catalogi met producten die direct te bestellen zijn. Samen met uw klanten kunt u afbeeldingen van producten bekijken en de bijbehorende productinformatie delen. Van elk product is in elke getoonde samenstelling bekend wat de bruto adviesprijs is en wat de levertijd is.

 2. Bestellen zonder gedoe

  Gaat uw interesse uit naar het zo goed mogelijk adviseren van uw klanten en met zo weinig mogelijk administratieve handelingen? Ivenza zorgt ervoor dat als de klant zijn keuze heeft gemaakt u in een handomdraai een offerte of order kunt maken. Geen ingewikkelde procedures en acties maar gewoon een bestelformulier met artikelen en prijzen. Moet er nog een afmeting worden aangepast? Geen punt: wijzig op het bestelformulier de lengte of breedte aan en het systeem herberekent de prijs. Als extra service controleert het systeem nog even of de wijziging technisch acceptabel is. Gelukkig gebeurt dat op de achtergrond en merkt u in de meeste gevallen daar niets van.

 3. Ik kan het beter

  Denkt u het beter te kunnen als u maar de mogelijkheden had? Ga als ontwerper met Ivenza aan de slag en maak zelf betere en mooiere producten dan die uit de catalogus. U bent zelf het beste in staat de klantwensen om te zetten in mooie en functionele ontwerpen. Uw eigen ontwerpen blijven van u en kunt u bewaren in uw persoonlijke catalogus.

 4. Levensecht op ware grootte

  Niks nieuws: klanten willen graag een zo goed mogelijk beeld krijgen van het product dat ze willen aanschaffen. U bent nu in staat om aan uw klanten levensecht te tonen wat ze bestellen. Vragen als kan ik nog wel bij deze deur of schap of staat mijn tv straks niet te laag kunt u samen met de klant gemakkelijk beantwoorden. Wat u daarvoor nodig heeft is a) een witte muur, b) een simpele beamer en c) Ivenza.

 5. Geen IT-zorgen meer

  Zelf in de weer met backup's, programma-updates en viruscontroles? Laat dat maar aan ons over. Ivenza draait op gangbare webbrowsers op een normale computer. Alle gegevens worden centraal bewaard en beveiligd en daar hoeft u verder niets aan te doen.